Alla inlägg den 30 juni 2009

Av Astrid - 30 juni 2009 20:32

Idag har vi, ungdomarna och jag, varit ute på turné. Jag hämtade upp G och H:s E i stan efter att jag jobbat färdigt och så åkte vi till Burträsk för att gå på marknad. H hade åkt i förväg till farmor med bussen.

Först fick vi go´fika hos farfars innan vi drog ut i hettan för att göra av med pengar.... Burträsk marknad är den största häromkring, det tar en stund att gå runt och se allt "krafs"  :) Fast det mesta är ju ganska kul. Smycken, varma munkar och figurer av alla de slag... Och GARN på tre ställen... Sätter in en bild på det tvåtrådiga ullgarn som jag inhandlade, (säkert välbehövligt...  :D ) Lite godis vart det också. G handlade mest och H vandrade mest.


Efter en utsökt middag med efterrätt hos farfars (inte dumt med parkering 100 meter från marknaden :)  ) åkte vi till Kvarnbyn för att se konst i Byastugan. Kusin A ställer ut bland många andra. Kul att se alla olika, men tyvärr var de finaste verken (i mitt tycke) redan sålda.


Nu är vi hemma igen och svettas. När vi passerade stan var det fortfarande 27 grader.... puh... men vi klagar inte. Detta har vi ju väntat på ett helt år och det blir kanske bara denna värmeperiod i sommar (man vet ju aldrig även om man fortsätter hoppas) så det är bara att njuta! Och SMHI påstår att värmen ska fortsätta hela den här veckan i alla fall. Sen får jag semester....


Ha det gott!

Ovido - Quiz & Flashcards