Alla inlägg den 4 maj 2009

Av Astrid - 4 maj 2009 20:05

När jag blockat Juno Regina fick jag blodad tand, eller det vill säga - jag kom på att det inte var så svårt att blocka och sen är man ju klar med projektet. Alltså plockade jag fram den sjal som jag gjorde för ett par år sen, när den nuvarande stick-sjukan startade. Jag minns inte vad den kan tänkas heta och garnet är en rest efter en kofta som min mamma stickade i samma veva. Hon har köpt garnet på en marknad så det kan tänkas att det är namnlöst. Ull är det i alla fall. Färgen är inte min favorit men mönstret var kul att göra och resultatet blev bra. Eller?


Det är inte lätt att fota men färgerna är inte helt olika verkligheten.


Sköt om er!!

Av Astrid - 4 maj 2009 20:00

Äntligen fick jag mej till att göra klar min Juno Regina. det var ju bara att sticka ihop de två bitarna och sen fästa tre trådar. Tänk att det ska behöva ta sån tid!!


Men den som väntar på nåt gott.... Jag tycker att Juno blev jättefin! Mjuk och skön, lång och vacker. Jag har t o m tagit mej tid att blocka den och då blev den helt enkelt färdig. Nu återstår bara att bestämma om jag ska ha den själv eller ge bort den (jag brukar inte använda halsdukar eller sjalar, men man kan väl alltid ändra sej).

Ovido - Quiz & Flashcards