Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Astrid - 9 mars 2010 16:46

I helgen har vi varit i Lycksele, i den fantastiskt fina Rostugan fick vi bo. Och "vi", det var både G och H och dessutom E. Härligt!! Men kameran hade jag glömt hemma. E och jag åkte tillsammans upp och vi surrade så jag glömde helt bort att äta godis och att svänga på rätt ställe...  H har varit på APU i Lycksele, hos Örjan på SR P4 Västerbotten, så han var redan där när vi kom. (Det är inte många praktikanter som har fått så mycket sänt i radio som H har fått, han har hörts nästan varje dag under de tre veckor han har varit där. T o m i nyheterna!!)


På lördagen gick vi på marknaden, Lycksele vintermarknad. Den är större än de som finns häromkring, men ändå inte jättestor, enligt de som vet. Vi köpte godis (fast det gjorde vi på dollar med) och en jacka åt G för en hundring...   Under tiden servade gubben bilen. Det var ett fantastiskt väder, solen stekte och vi var lite varmt klädda, men det gjorde inget. En god middag avslutade dagen innan vi slö-lyssnade på melodifestivalen i stugan (där finns ingen tv   ).


När söndagen kom hade vi bestämt att vi skulle vara ute och låta solen bränna oss samtidigt som vi skulle bränna korv. Men solen ville inte vara med, så vi fick elda i molnigt töväder. Snö rasade från alla tallar som står där, och från taket på stugan. Det var bara det att under takraset stod vår bil...  Man kan lungt säga att stämningen inte var så hög sen vi grävt fram bilen och konstaterat att vi nu behöver en ny framruta och en ny grill. Och när vi så skulle dricka choklad och grilla korven klar så började det blåsa mer och rasa mer från träden... Vi åkte hem, och G och jag åt middag hos morfars.


I stort var alltså helgen härlig, men den kunde ha slutat billigare. Å andra sidan var det bilen som var på fel ställe och ingen person, så det kanske var bra det.


Ovido - Quiz & Flashcards