Alla inlägg den 14 augusti 2009

Av Astrid - 14 augusti 2009 22:14

Här kommer en bild på kissen som vi fått att ta hand om. Tänk om ägarna kunde se henne och höra av sej, det vore nog lyckan för henne. Men inte för mej... Smulan är en helt fantastisk katt, snäll, lugn, tillgiven och inte särskilt rädd av sej.


Vovven kom hem idag. Först gömde sej Smulan under G:s säng, men där var hon varken osynlig eller ohörd. Vovven hittade henne direkt men tyckte att hon var tråkig som bara låg och morrade. Sen gick hon ner och la sej bakom soffan och vovven har varit dit ett par gånger och gullbett henne att komma och leka, men icke. Tillslut somnade han i soffan och hon smög på toa och upp för att äta utan att han märkte!! Det ska nog gå bra det här.


Vi andra har varit och sett vår nya lägenhet. Den blir jättebra! Ljus och rymlig och bredvid förråden finns ett kylt matförråd - för potatis och annat. Perfekt!! Däremot var garaget en besvikelse, det är ett skärmtak med dörr men inga mellanväggar så grannens grejer ligger på "vår" plats och skräpar. Surt, för jag har varit så nöjd med det garage vi har nu, där rymdes både moppe, motorcykel och bil.


Nu måste jag sova, imorgon börjar vi flytta förråd och garage.

Ovido - Quiz & Flashcards