Alla inlägg den 15 augusti 2009

Av Astrid - 15 augusti 2009 21:56

Idag har vi jobbat. Vi har börjat flytta och det går hyfsat. Största delen av förrådet är nu på nya stället - vi lyckades få in det vi ville av de två nuvarande förråden i ett - och garagets alla pinaler är också flyttade. Där är det dock lite oordning än.


Vovven blir lite orolig när vi springer ut och in men Smulan tuffar till sej när hon tror att vovven är ute och har t o m provat att leka lite igen. Hon tycker nog eg att det blir lite trist att ligga bakom soffan hela tiden. Ett tag trodde vi att hon jamade för att reta vovven - hon har upptäckt att han backar när hon morrar och fräser - och just nu smyger hon på den stängda dörr som han finns bakom (hon kom upp för att äta lite och då stängde jag in vovven eftersom han redan lagt sej för natten och hon matvägrat/surat hela dan...) Vovven är ganska matsnål och skulle nog inte tveka att ta av henne maten.


För övrigt är det kul att det är friidrotts-VM nu. Jag gillar att se friidrott på TV, och VM borde väl hålla på så pass länge att vi ska hinna se även om det tar tid att flytta. Imorgon ska jag sortera gamla papper och gubben ska ordna garaget. Sen ska H flyttas färdigt (?) och djuren skötas... Sticka får jag göra sedan, fast det blir ett och annat varv nu med emellanåt  :)


Ha det gott!!

Ovido - Quiz & Flashcards