Alla inlägg den 11 april 2009

Av Astrid - 11 april 2009 21:46

Mitt i påskfirandet är vi hem en kort sväng - imorgon ska vi fara till svärfars men vi åker tillbaka imorgon kväll. Vi är annars i mina föräldrars stuga i helgen, och det finns inte mycket att jaga upp sej för där. Vi eldar (i kaminen och i grillen), äter, lyssnar på radio, bär vatten, osså stickar jag  ;) . Jag har tagit med mej ett ufo (min långväst) och en  ny sockstickning.

Det är lite kul att det är så mycket snö där ute, och nu när det tinat i den så bär det inte nånstans :) Lite jobbigt när man går igenom och hela benet försvinner i meterdjup snö  :)  men samtidigt blir man mindre snöig och blöt när snön är så här varm, den sitter liksom "ihop". Det går bäst att krypa om man måste ta sej över oskottad terräng. Vi har gjort en gigantisk påskkärring av snön och provat både skidor och bob (synd att bobar är så svåra att knyckla ihop sej på numera, har de blivit mindre eller ... ?) 

Så i eftermiddags kom solen fram - när vi skulle gå in och göra middag. Men det blev ända ca en halvtimme i solen, plus en promenad så lite färg kanske fastnade.


Jag har fått paket, ett med garn och choklad och ett som jag beställt från Garnhärvan. Jag har inga bilder än, men det kommer. Tack för chokladen och garnet Zandra!! Jag har gömt chokladen så att jag säkert ska få ha den för mej själv... :)


Mina Diagonal-lace-sockar är klara, de kommer också på bild så småningom. Såna ska jag nog göra fler gånger!


Och till dej som väntar garn och choklad-paket från mej: det kommer, jag lovar! Det garn jag beställt till dej kom inte med i paketet jag fick men jag förstod att du vill ha en annan färg så det löste sej ändå men .... När vi firat påsk färdigt ska jag posta! Håll ut!


Ha en riktig glad fortsättning på påsken och sköt om er!!!!!


Ovido - Quiz & Flashcards